Klik hier als je hulp nodig hebt bij het inschrijven

Stap 1 van 3

Je kunt je voor deze activiteit niet (meer) aanmelden.


Activiteit: WEURO 2017 VF Enschede: Kaderscholing Trainen


KNVB district OostThemabijeenkomst > Verenigingen > ThemabijeenkomstenUitnodiging Kaderscholing Trainen

Op 19 september is het precies 300 dagen voordat het EK begint en dit willen we graag met jullie vieren tijdens het Voetbalfestival in Enschede! Gedurende de avond vormt De Grolsch Veste het decor voor kennisdeling over vrouwenvoetbal. Tijdens deze avond worden er verschillende workshops verzorgd voor bestuurders, trainers en coaches van voetbalverenigingen uit regio Enschede.

Kaderscholing Trainen
Het meiden- en vrouwenvoetbal ontwikkelt zich de laatste tijd erg snel. Om trainers en verenigingen te ondersteunen bij het organiseren van goede en leuke trainingen voor meiden, organiseert de KNVB tijdens het Voetbalfestival een kaderscholing met het thema ‘Training Geven’. Tijdens de scholing krijg je allerlei handvatten aangereikt om een leuke en leerzame training neer te zetten. Hierbij wordt specifiek ingegaan op sociale omgang en wensen en behoeften van meiden. De scholing is geschikt voor trainers en coaches die actief zijn in het meiden- en vrouwenvoetbal en/of meiden in hun team hebben. Met name trainers die geen trainersopleiding gevolgd hebben en/of alleen een pupillen/juniorentrainercursus hebben gevolgd. Ook technisch coördinatoren die meer handvatten willen hebben om hun trainers te helpen om meiden met veel plezier beter te leren voetballen, kunnen informatie opdoen die ze direct toegepast kan worden in de eigen praktijk.

EK vrouwenvoetbal 2017 in Nederland
Het EK vrouwenvoetbal is in 2017 in Nederland. Enschede is één van de speelsteden en hier wordt meteen ook de finale gespeeld. Aan het EK doen zestien landen mee en Nederland is als gastland uiteraard van de partij. Voorafgaand aan het EK worden er in Enschede twee Voetbalfestivals georganiseerd. Dit gebeurt in samenwerking met Gemeente Enschede, Sportaal Enschede en verschillende voetbalverenigingen uit Enschede. Voor dit Voetbalfestival zijn dit voetbalvereniging Emos, LSV, Achilles en Sparta Enschede.

Programma Kaderscholing Trainen
Start: vanaf 18.30 uur
Algemene opening: 19.00 – 19.45 uur
Kaderscholing: 20.00 – 22.00 uur
Borrel: 22.00 uur
Locatie: De Grolsch Veste (Colosseum 65, 7521 PP Enschede)

Opgeven
Je kunt je inschrijven tot en met woensdag 14 september 2016. Op vrijdag 16 september ontvang je per mail de laatste informatie over het Voetbalfestival. Er is plek voor maximaal 35 deelnemers.

Heb je vragen en/of opmerkingen, stuur dan een mail aan Sandra.Berends@knvb.nl

Zien we je op maandag 19 september in De Grolsch Veste?


Bijlage(n):


Datum en tijd eerste bijeenkomst: 19-09-2016 , 18:30


 
Locatie:

De Grolsch Veste
Colosseum  65 
7521PP  ENSCHEDE
053-8525525

Maximaal aantal deelnemers: 35
Beschikbare plaatsen: 34
Wachtlijst aanwezig: Ja
Deelnemers op wachtlijst: 0

Je kunt je voor deze activiteit niet (meer) aanmelden.