Klik hier als je hulp nodig hebt bij het inschrijven

Stap 1 van 3

Je kunt je voor deze activiteit niet (meer) aanmelden.


Activiteit: WEURO 2017 VF Rotterdam: Diversiteit


KNVB district OostThemabijeenkomst > Verenigingen > ContactavondOp zoek naar nieuwe bestuurders? Meld je dan nu aan en grijp deze kans!

Het EK vrouwenvoetbal vindt volgend jaar plaats in Nederland en dit willen we graag met jullie vieren tijdens het Voetbalfestival in Rotterdam op 7 oktober! Gedurende de avond vormt Sportpark ‘De Groote Stee’ het decor voor kennisdeling over vrouwenvoetbal. Tijdens deze avond worden er verschillende workshops verzorgd voor bestuurders, trainers en coaches van verenigingen uit de regio Rotterdam.

Workshop Diversiteit
Als bestuurder actief zijn in de lokale sportomgeving wordt door velen als leuk en waardevol gezien. Dat geldt vast ook voor jou als verenigingsbestuurder. Toch blijkt het vinden van nieuwe bestuurders voor veel verenigingen geen eenvoudige opgave. Hoe kun je als bestuurder nu beter en gemakkelijker potentiële bestuurders benaderen, zodanig dat mensen eerder geneigd zijn een bestuurstaak op zich te nemen? Een specifiek onderdeel zal zijn het vergroten van diversiteit binnen besturen. Vrouwen; een groep die nu ondervertegenwoordigd is in de bestuurssamenstelling. Dit projectinitiatief om te komen tot een diverser bestuur sluit aan bij de doelstelling van WEURO 2017 en de KNVB om meer meisjes en vrouwen in het voetbal vertegenwoordigd te zien.

EK vrouwenvoetbal 2017 in Nederland
Het EK vrouwenvoetbal is in 2017 in Nederland. Rotterdam is één van de speelsteden en op 20 juli zal het Nederlands vrouwenelftal hun tweede poulewedstrijd spelen in het Sparta Stadion. Aan het EK doen zestien landen mee en Nederland is als gastland uiteraard van de partij. Voorafgaand aan het EK worden er in Rotterdam twee Voetbalfestivals georganiseerd. Dit gebeurt in samenwerking met Gemeente Rotterdam en verschillende voetbalverenigingen uit Rotterdam. Voor dit Voetbalfestival is dit voetbalvereniging IJ.V.V. De Zwervers.

Programma Workshop Diversiteit
Start: vanaf 18.30 uur
Algemene opening: 19.00 – 19.30 uur
Workshop Diversiteit: 19.30 – 21.30 uur
Borrel: 21.30 – 22.30 uur – Wedstrijd Nederlands Elftal op groot scherm live te zien!
Locatie: Voetbalvereniging IJ.V.V. De Zwervers
Sportpark ‘De Groote Stee’, Smeetslandseweg 15, Rotterdam

Grijp je kans! Vanuit WEURO 2017 gaan we een aantal verenigingen begeleiden in het proces om tot een diverser bestuur te komen. Zorg dat jouw vereniging van deze ondersteuning profiteert! Je kunt je hier aanmelden voor de workshop. Inschrijven kan tot en met maandag 3 oktober 2016. Op woensdag 5 oktober ontvang je per mail de laatste informatie. Er is plek voor 5 verenigingen met een maximum van 4 personen per vereniging.

Voor overige vragen kun je contact opnemen via weuro2017@knvb.nl.

Zien we je op vrijdag 7 oktober in Rotterdam?


Bijlage(n):


Datum en tijd eerste bijeenkomst: 07-10-2016 , 19:30


 
Locatie:

YVV De Zwervers- De Groote Stee
Smeetslandseweg  15 
3079CR  ROTTERDAM
010-4836315

Maximaal aantal deelnemers: 20
Beschikbare plaatsen: 20
Wachtlijst aanwezig: Ja
Deelnemers op wachtlijst: 0

Je kunt je voor deze activiteit niet (meer) aanmelden.