Klik hier als je hulp nodig hebt bij het inschrijven

Stap 1 van 3


Activiteit: WEURO 2017 VF Rotterdam: Ladies Night


KNVB district OostEvenementen > Verenigingen > EvenementKom je ook naar de Ladies Night Spelregels op het WEURO Voetbalfestival?

Het EK vrouwen vindt volgend jaar plaats in Nederland en dit willen we graag met jullie vieren tijdens het Voetbalfestival in Rotterdam! Een speciaal onderdeel van het WEURO Voetbalfestival is de Ladies Night Spelregels, speciaal vóór meiden dóór een vrouwelijke scheidsrechter!

Ladies Night Spelregels
Zijn scheidsrechters binnen jouw vereniging voornamelijk mannen? Denken mannen nog altijd beter te weten wat buitenspel inhoudt? Dan is dit is je kans, want op het KNVB Voetbalfestival op 7 oktober komt één van onze vrouwelijke KNVB scheidsrechters tijdens de Ladies Night Spelregels langs om aan de hand van videobeelden in gesprek te gaan over spelregels, samenwerking in het veld en kansen voor meiden en vrouwen om scheidsrechter te worden.

EK vrouwenvoetbal 2017 in Nederland
Het EK vrouwenvoetbal is in 2017 in Nederland. Rotterdam is één van de speelsteden en op 20 juli zal het Nederlands vrouwenelftal hun tweede poulewedstrijd spelen in het Sparta Stadion. Aan het EK doen zestien landen mee en Nederland is als gastland uiteraard van de partij. Voorafgaand aan het EK worden er in Rotterdam twee Voetbalfestivals georganiseerd. Dit gebeurt in samenwerking met Gemeente Rotterdam en verschillende voetbalverenigingen uit Rotterdam. Voor dit Voetbalfestival is dit voetbalvereniging IJ.V.V. De Zwervers.

Programma Ladies Night Spelregels
Inloop: vanaf 18.30 uur
Ladies Night Spelregels: 19.00-20.30 uur, daarna Nederlands Elftal kijken op groot scherm
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Locatie: Voetbalvereniging IJ.V.V. De Zwervers

Extra informatie
• Er is plaats voor maximaal 35 deelneemsters. VOL = VOL!
• Vrijwilligers die op de dag zelf meehelpen krijgen voorrang.
• Vrijwilligers kunnen gebruik maken van het buffet bij IJ.V.V. De Zwervers aansluitend op de voetbalactiviteiten.
• Na afloop van de Ladies Night Spelregels wordt de wedstrijd van het Nederlands Elftal live uitgezonden op een groot scherm, waarbij de spelregels meteen in de praktijk geoefend kunnen worden.
• Accommodatie: Sportpark ‘De Groote Stee’, Smeetslandseweg 15, Rotterdam

Zien we je op vrijdag 7 oktober bij het Voetbalfestival?


Bijlage(n):


Datum en tijd eerste bijeenkomst: 07-10-2016 , 18:30


 
Locatie:

YVV De Zwervers- De Groote Stee
Smeetslandseweg  15 
3079CR  ROTTERDAM
010-4836315

Maximaal aantal deelnemers: 35
Beschikbare plaatsen: 35
Wachtlijst aanwezig: Nee