Klik hier als je hulp nodig hebt bij het inschrijven

Stap 1 van 3

Je kunt je voor deze activiteit niet (meer) aanmelden.


Activiteit: WEURO 2017 VF Rotterdam: Kaderscholing Coachen


KNVB district OostThemabijeenkomst > Verenigingen > ThemabijeenkomstenHet EK vrouwen vindt volgend jaar plaats in Nederland en dit willen we graag met jullie vieren tijdens het Voetbalfestival in Rotterdam op 7 oktober! Gedurende de avond vormt Sportpark ‘De Groote Stee’ het decor voor kennisdeling over vrouwenvoetbal. Tijdens deze avond worden er verschillende workshops verzorgd voor bestuurders, trainers en coaches van verenigingen uit de regio Rotterdam.

Kaderscholing Coachen
Het meiden- en vrouwenvoetbal ontwikkelt zich de laatste tijd erg snel. Om trainers en verenigingen te ondersteunen bij het coachen en begeleiden van meiden, organiseert de KNVB tijdens het Voetbalfestival een kaderscholing met het thema ‘Coachen’. Tijdens de scholing krijg je allerlei handvatten aangereikt om zowel een goede wedstrijdbespreking voor te bereiden als hoe er in het veld gecoacht kan worden. Deze en andere wedstrijdgerelateerde vraagstukken worden behandeld tijdens de scholing. De scholing is geschikt voor trainers en coaches die actief zijn in het meiden- en vrouwenvoetbal en/of meiden in hun team hebben. Ook technisch coördinatoren die meer handvatten willen hebben om hun trainers te helpen om meiden met veel plezier beter te coachen, kunnen informatie opdoen die ze direct toegepast kan worden in de eigen praktijk.

EK vrouwenvoetbal 2017 in Nederland
Het EK vrouwenvoetbal is in 2017 in Nederland. Rotterdam is één van de speelsteden en op 20 juli zal het Nederlands vrouwenelftal hun tweede poulewedstrijd spelen in het Sparta Stadion. Aan het EK doen zestien landen mee en Nederland is als gastland uiteraard van de partij. Voorafgaand aan het EK worden er in Rotterdam twee Voetbalfestivals georganiseerd. Dit gebeurt in samenwerking met Gemeente Rotterdam en verschillende voetbalverenigingen uit Rotterdam. Voor dit Voetbalfestival is dit voetbalvereniging IJ.V.V. De Zwervers.

Programma Kaderscholing Coachen
Start: vanaf 18.30 uur
Algemene opening: 19.00 – 19.30 uur
Kaderscholing: 19.30 – 21.30 uur
Borrel
: 21.30 – 22.30 uur – Wedstrijd Nederlands Elftal op groot scherm live te zien!
Locatie: Voetbalvereniging IJ.V.V. De Zwervers


Zien we je op vrijdag 7 oktober in Rotterdam?


Bijlage(n):


Datum en tijd eerste bijeenkomst: 07-10-2016 , 18:30


 
Locatie:

YVV De Zwervers- De Groote Stee
Smeetslandseweg  15 
3079CR  ROTTERDAM
010-4836315

Maximaal aantal deelnemers: 35
Beschikbare plaatsen: 35
Wachtlijst aanwezig: Ja
Deelnemers op wachtlijst: 0

Je kunt je voor deze activiteit niet (meer) aanmelden.