Klik hier als je hulp nodig hebt bij het inschrijven

Stap 1 van 3

Je kunt je voor deze activiteit niet (meer) aanmelden.


Activiteit: WEURO 2017 VF Rotterdam: Werving & Behoud


KNVB district OostThemabijeenkomst > Verenigingen > ContactavondHet EK vrouwen vindt volgend jaar plaats in Nederland en dit willen we graag met jullie vieren tijdens het Voetbalfestival in Rotterdam op 7 oktober! Gedurende de avond vormt Sportpark ‘De Groote Stee’ het decor voor kennisdeling over vrouwenvoetbal. Tijdens deze avond worden er verschillende workshops verzorgd voor bestuurders, trainers en coaches van verenigingen uit de regio Rotterdam.

Themabijeenkomst Werving & Behoud

Tijdens deze themabijeenkomst staat het onderwerp Werving & Behoud centraal. Om elk meisje te laten voetballen op haar eigen niveau en leeftijd, en rekening houden met haar beleving van voetbal en ambitie, is het zaak het ledenbestand op peil te houden. Bij de themabijeenkomst Werving & Behoud worden handvatten aangereikt om meiden en vrouwen binnen de vereniging te werven en te behouden, zodat continuïteit van het meiden- en vrouwenvoetbal binnen de verenigingen gewaarborgd blijft. Bij de themabijeenkomst Werven en Behoud worden verenigingen bewust van de succes- en faalfactoren om meiden te werven en te behouden voor de vereniging. Tijdens de themabijeenkomst gebeurd dit aan de hand van theorie, discussies (en praktijk).

EK vrouwenvoetbal 2017 in Nederland
Het EK vrouwenvoetbal is in 2017 in Nederland. Rotterdam is één van de speelsteden en op 20 juli zal het Nederlands vrouwenelftal hun tweede poulewedstrijd spelen in het Sparta Stadion. Aan het EK doen zestien landen mee en Nederland is als gastland uiteraard van de partij. Voorafgaand aan het EK worden er in Rotterdam twee Voetbalfestivals georganiseerd. Dit gebeurt in samenwerking met Gemeente Rotterdam en verschillende voetbalverenigingen uit Rotterdam. Voor dit Voetbalfestival is dit voetbalvereniging IJ.V.V. De Zwervers.

Programma Themabijeenkomst Werving & Behoud
Start: vanaf 18.30 uur
Algemene opening: 19.00 – 19.30 uur
Kaderscholing: 19.30 – 21.30 uur
Borrel: 21.30 – 22.30 uur – Wedstrijd Nederlands Elftal op groot scherm live te zien!
Locatie: Voetbalvereniging IJ.V.V. De Zwervers


Zien we je op vrijdag 7 oktober in Rotterdam?


Bijlage(n):


Datum en tijd eerste bijeenkomst: 07-10-2016 , 18:30


 
Locatie:

YVV De Zwervers- De Groote Stee
Smeetslandseweg  15 
3079CR  ROTTERDAM
010-4836315

Maximaal aantal deelnemers: 35
Beschikbare plaatsen: 35
Wachtlijst aanwezig: Nee

Je kunt je voor deze activiteit niet (meer) aanmelden.