Klik hier als je hulp nodig hebt bij het inschrijven

Stap 1 van 3

Je kunt je voor deze activiteit niet (meer) aanmelden.


Activiteit: NJ19 SRB SDV Barneveld


KNVB district OostOpleiding > Wedstrijdofficials > ScheidsrechtersbegeleiderKlik hier om de algemene informatie van deze cursus te lezen

 

Voetbalverenigingen hebben steeds meer aandacht voor de scheidsrechters. Goed opgeleide, jonge en fitte scheidsrechters zijn een visitekaartje voor de vereniging. Meer en meer voetbalverenigingen gaan succesvol aan de slag met het invoeren van arbitragebeleid en het aansturen en begeleiden van verenigingsscheidsrechters. In deze ontwikkeling speelt de scheidsrechterscoördinator een belangrijke rol.

De scheidsrechtersbegeleider binnen de vereniging begeleidt scheidsrechters die actief zijn op clubniveau. Hij zorgt ervoor dat de scheidsrechters kunnen acteren in een veilige omgeving en voorziet ze van tips en feedback. De scheidsrechtersbegeleider werkt onder de verantwoordelijkheid van de scheidsrechterscoördinator. Hij zorgt ervoor dat clubscheidsrechters hun hobby op een prettige en veilige manier kunnen uitoefenen.

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Kerntaken

De cursus scheidsrechtersbegeleider is ontwikkeld om het beleid van de scheidsrechterscoördinator nog beter in de praktijk te kunnen brengen. De scheidsrechtersbegeleider begeleidt scheidsrechters bij hun wedstrijden, draagt zorg voor een goed en veilig verloop hiervan en enthousiasmeert de scheidsrechter om zijn of haar hobby met plezier te blijven uitoefenen.


Bijlage(n):


Datum en tijd eerste bijeenkomst: 14-10-2019 , 19:30


 
Locatie:

Sportpark Norschoten
Barnseweg  9 
3773BA  BARNEVELD
0342-413478

Maximaal aantal deelnemers: 12
Beschikbare plaatsen: 4
Wachtlijst aanwezig: Nee

Je kunt je voor deze activiteit niet (meer) aanmelden.