Klik hier als je hulp nodig hebt bij het inschrijven

Stap 1 van 3

Je kunt je voor deze activiteit niet (meer) aanmelden.


Activiteit: Themabijeenkomst scheidsrechters Willem II


KNVB district Zuid IThemabijeenkomst > Wedstrijdofficials > Themabijeenkomsten workshopMet ingang van het seizoen 2011/'12 is de opzet van de conditietest en spelregeltoets gewijzigd. Hiervoor in de plaats worden zogenaamde themabijeenkomsten georganiseerd waarbij de ontwikkeling van de scheidsrechter centraal staat.

 

Iedere themabijeenkomst bestaat uit een praktijkgedeelte (fysieke training buiten het veld) en een theoriegedeelte waarvan de spelregeltoets een vast onderdeel uitmaakt. De spelregeltoets zal aan de hand van beelden afgenomen worden, waarbij de spelregelvragen op papier uitgereikt uitgereikt worden. De avond start om 19:30 uur en duurt ongeveer 2,5 uur. Wij verzoeken u rond 19:00 uur aanwezig te zijn in verband met de te maken groepsindeling en het omkleden voor de training.

Voor de groepen AV-LL, AV-AL, AV-1 en AV-A1 zullen er 2 bijeenkomsten per seizoen worden georganiseerd, voor de overige groepen wordt dit 1 bijeenkomst.

   

Inschrijven voor de themabijeenkomst is alleen mogelijk met uw KNVB relatiecode en geboortedatum. Om in te schrijven, drukt u op 'aanmelden'. Na het invoeren van de gegevens dient er een 'bal' (welke staat aangegeven) in het rondje gesleept te worden, druk vervolgens op 'Ga verder...'

Na ontvangst van de inschrijving ontvangt u een e-mail die bevestigd moet worden door op de in de e-mail geplaatste link te klikken. Pas wanneer dit daadwerkelijk gedaan is, bent u ingeschreven. 

 


Bijlage(n):


Datum en tijd eerste bijeenkomst: 03-11-2011 , 19:30


 
Locatie:

Koning Willem II Stadion
Goirleseweg  34 
5026PC  TILBURG
013-5490590

Maximaal aantal deelnemers: 70
Beschikbare plaatsen: 1
Wachtlijst aanwezig: Nee

Je kunt je voor deze activiteit niet (meer) aanmelden.