Klik hier als je hulp nodig hebt bij het inschrijven

Stap 1 van 3

Je kunt je voor deze activiteit niet (meer) aanmelden.


Activiteit: 16. KNVB Voetbaldagen v.v. Taxandria 2013


KNVB district Zuid IEvenement > Jeugd > KNVB VoetbaldagenKNVB Voetbaldagen District Zuid I

Een aantal dagen achtereen met andere voetballers werken aan je techniek, wie wil dat nou niet! Aanvallen, verdedigen en omschakelen; alles komt aan bod op de KNVB Voetbaldagen die op talloze plaatsen in ons district plaatsvinden.

Als klap op de vuurpijl ontvangen alle deelnemers een promotiepakket met daarin onder meer een uniek KNVB Nike-tenue, een Nike bal en een certificaat met de groepsfoto. Daar kun je nog eens mee thuiskomen.

Programma
Tijdens de KNVB Voetbaldagen krijg je een gevarieerd programma (3 dagen) aangeboden, dat onder leiding staat van gediplomeerde trainers. Het programma vindt dagelijks plaats tussen 09.00 en 16.00 uur en is zonder overnachting. Onderdelen die aan bod komen zijn o.a. trainings- en wedstrijdvormen, vaardigheids- en circuitvormen en de penaltybokaal.

Inschrijven
Inschrijven kan alleen via je KNVB lidnummer (=relatiecode) en wij willen je verzoeken indien je deze niet weet deze bij je vereniging op te vragen. Indien je geen lid bent van een vereniging dan kun je contact opnemen met Charlotte Trappel, charlotte.trappel@knvb.nl. Inschrijven voor een locatie kan alleen indien je een juiste geboortedatum hebt en indien je dus te jong of te oud bent kun je niet inschrijven voor deze locatie. De relatiecode moet zonder puntjes of streepjes ingevoerd worden.

Let op: aanmeldingen via telefoon of e-mail worden niet verwerkt!

Voor wie?
Kinderen geboren van 1 januari 1999 tot en met 31 december 2004 kunnen zich inschrijven voor de KNVB Voetbaldagen 2013. Deelname kost € 89,50 per persoon.

Kleding
Op het inschrijfformulier wordt er om de kleding- en sokmaat gevraagd. Let op! Het opgeven van de maten is slechts een indicatie. Het betekent dus niet dat de maat die opgegeven wordt, ook automatisch aan jou geleverd kan worden. Er wordt ernaar gestreefd om de juiste kleding te bezorgen.

Betaling
Betalen gebeurt dit jaar door middel van automatisch incasso. Dit betekent dat er op het inschrijfformulier om een rekeningnummer, naam rekeninghouder en plaats wordt gevraagd. Het deelnemersbedrag van € 89,50 euro wordt in de maand juni van uw rekening afgeschreven.

Meer informatie?
Wil je meer informatie over de KNVB Voetbaldagen? Neem dan contact op met Charlotte Trappel via charlotte.trappel@knvb.nl of 076-5728339.

Let op! Inschrijven kan vanaf maandag 14 januari 2013 om 13:00 uur!

Locatie: KNVB District Zuid I is nog op zoek naar geschikte locatie in de regio Tilburg Noord en omgeving. Vandaar dat er nog geen locatie bekend is. Inschrijving is uiteraard vanaf 13 uur vanmiddag wel mogelijk!

 


Bijlage(n):


Datum en tijd eerste bijeenkomst: 30-06-2013 , 09:00


 
Locatie:

Sportpark De Gemullehoeken
Vennelaan  7 
5062SR  OISTERWIJK
013-5282656

Maximaal aantal deelnemers: 108
Beschikbare plaatsen: 12
Wachtlijst aanwezig: Ja
Deelnemers op wachtlijst: 0

Je kunt je voor deze activiteit niet (meer) aanmelden.